Ο Ανχιλέρι ξανά στην κουβέντα για αριστερά στον Ολυμπιακό

Ο Ανχιλέρι ξανά στην κουβέντα για αριστερά στον Ολυμπιακό

Οι Αργεντινοί επαναφέρουν το θέμα του Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι για τον Ολυμπιακό. Δεν ανανεώνει με τη Ρίβερ Πλέιτ ο 27χρονος μπακ και θέλει Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στην αγορά. Κάνει σκάουτινγκ, ετοιμάζει λίστες, παρακολουθεί ποδοσφαιριστές. Και είναι έτοιμος  για παν ενδεχόμενο. Ετσι ώστε εάν και εφόσον χρειαστεί, να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, χωρίς καθυστέρηση και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τους Πειραιώτες να είναι γνωστό ότι αυτή την περίοδο σκανάρουν την αγορά για αριστερό μπακ και ίσως έναν box to box μέσο για τον Ιανουάριο.

Ηδη κάποια ονόματα κυκλοφορούν, αλλά επί της ουσίας δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση επί συγκεκριμένων προσώπων. Εξάλλου, ακόμη είναι νωρίς για τέτοιες κουβέντες. Τώρα είναι η ώρα της συλλογής λύσεων και πληροφοριών για κάθε περίπτωση. Τα υπέρ, τα κατά, τα δεδομένα, αγωνιστικά και οικονομικά. Γενικώς ό,τι χρειάζεται να ξέρει μια ομάδα πριν αποφασίσει να κινηθεί στην αγορά.

Ωστόσο, ήδη ένα όνομα επέστρεψε στο προσκήνιο του Ολυμπιακού. Από την Αργεντινή. Ενα όνομα διόλου άγνωστο στους Ερυθρόλευκους. Καθώς το καλοκαίρι αποτέλεσε έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του αριστερού μπακ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει θετική έκβαση, λόγω των απαιτήσεων της ομάδας του.

Ο λόγος για τον Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι. Τον 27χρονο (15/03/1994) αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είχε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο, ήθελε να αγωνιστεί στον Πειραιά, αλλά η ομάδα του δεν τον άφησε να φύγει, εγείροντας τρελές απαιτήσεις. Για έναν ποδοσφαιριστή που από την 1η Ιανουαρίου 2022, μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς η Ρίβερ να καρπωθεί ούτε ένα ευρώ. Καθώς το συμβόλαιό του με τους Μιγιονάριος ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ο Ανχιλέρι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στην Αργεντινή. Φέτος, μάλιστα, πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις με τη Ρίβερ, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και κερδίζοντας με άνεση τη θέση του βασικού αριστερού μπακ της ομάδας του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, που προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Η διοίκηση της Ρίβερ προσπαθεί εδώ και καιρό να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ανχιλέρι, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να παραμείνει στην Αργεντινή, αλλά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη. Μάλιστα, το ίδιο επανέλαβε και σε σχετική προσέγγιση του ατζέντη του πριν από μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι Αργεντινοί να αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και να εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό στην υπόθεση.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, ο ομάδα του Μπουένος Αϊρες, αν και δεν ήθελε να αφήσει τον Ανχιλέρι να φύγει, είναι αναγκασμένη πλέον να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο, ώστε να μπορέσει να καρπωθεί έστω κάποιο ποσό από την πώλησή του και όχι να τον χάσει ως ελεύθερο. Πλέον, μένει να φανεί εάν ο Ολυμπιακός θα κάνει την κίνησή του. Με την άποψη που υπήρχε το καλοκαίρι στους Ερυθρόλευκους για τον 27χρονο μπακ να είναι άριστη. Καθώς διαθέτει εξαιρετικά σωματικά προσόντα (1.85 μ.) για μπακ, είναι γρήγορος, καλός αμυντικός, αλλά και εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ