Ολυμπιακός – Σεμέδο με 8.000.000 € στην Μπενφίκα…

Ολυμπιακός – Σεμέδο με 8.000.000 € στην Μπενφίκα…

Οι Πορτογάλοι επιμένουν για το ενδιαφέρον των «Αετών» για τον Ρούμπεν Σεμέδο και έβγαλαν και πόσα θέλει ο Ολυμπιακός!

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία για τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Μπενφίκα, με τους Ιβηρες στα δημοσιεύματά τους να παρουσιάζουν τον «ερυθρόλευκο» σέντερ μπακ ως έναν από τους βασικούς στόχους των «Αετών» για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt», στη λίστα της Μπενφίκα βρίσκονται ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού, ο Ζοάο Βίκτορ της Κορίνθιας και ο Ουνάι Νούνεζ της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο προπονητής της ομάδας της Λισαβόνας έχει ζητήσει την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του έμπειρου τεχνικού.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι, η Μπενφίκα θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ. Οι Ιβηρες αναφέρονται επίσης στις επαφές που υπήρχαν το καλοκαίρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μπενφίκα για την μεταγραφή του 27χρνου κεντρικού αμυντικού και τονίζουν είναι πιθανό οι «Αετοί» να επιστρέψουν τον Ιανουάριο και να καταθέσουν νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Οσον αφορά στους άλλους δύο, ο Ζοάο Βίκτορ αγωνίζεται στην Κορίνθιας, ενώ ενδεχόμενη μεταγραφή του θα χρειαζόταν 10-12 εκατ. ευρώ, ενώ η περίπτωση του Ουνάι Νούνεζ είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 30 εκατ. ευρώ.

Οι Πορτογάλοι, πάντως, μπορεί να εστιάζουν στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα, ωστόσο, η ομάδα που βλέπει πιο «ζεστά» την υπόθεση του Σεμέδο, είναι η Πόρτο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στο τέλος οι «Δράκοι» είναι η ομάδα που θα τον αποκτήσει.

O Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος όπως διαβάσατε το περασμένο Σάββατο (6/11) στο to10.gr ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 390 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε 93 παιχνίδια, έχοντας 6 γκολ, ενώ το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ