Μπογέ – «Ηταν λάθος που πήγα στην ΑΕΚ»

Μπογέ – «Ηταν λάθος που πήγα στην ΑΕΚ»

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για το πέρασμά του από την ΑΕΚ και τόνισε ότι ήταν λάθος που δέχθηκε να παίξει στην Ενωση ως δανεικός από την Τορίνο.

Συνέντευξη στην Ισπανία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την ΑΕΚ, έδωσε ο Λούκας Μπογέ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος πλέον παίζει στην Ισπανία με την Ελτσε, μίλησε για την εποχή που αγωνιζόταν στην Ενωση (2018-2019) και τόνισε ότι ήταν λάθος που δέχθηκε να παίξει στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Τορίνο. «Λάθος μου που ήρθα δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά όπως είπαν και πριν από τα λάθη μας να μαθαίνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Πήγα στην ΑΕΚ, μία πρωταθλήτρια, αλλά έπαιξα λίγο. Δεν υπήρχε χώρος, ενώ και η οψιόν αγοράς ήταν υψηλή σε μία ομάδα που μόλις είχε βγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και επρόκειτο να παίξει με προσδοκίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήταν, όμως, καλή χρονιά. Περίμενα πολύ περισσότερα, αλλά τα πράγματα, τελικά, δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα περιμένει κανείς. Μου άρεσε πολύ να παίζω εκεί για τον κόσμο, αλλά έπρεπε να φύγω», κατέληξε ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος σε 36 αγώνες με τη φανέλα της ΑΕΚ είχε 6 γκολ και 2 ασίστ σε 1.605 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ