Απόλλων Σμύρνης : Σενάριο για συμφωνία με Μυροφορίδη

Απόλλων Σμύρνης : Σενάριο για συμφωνία με Μυροφορίδη

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει ξανά την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή, καθώς άτυπα είχε τον ρόλο ο Καζναφέρης. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτη έχει ήδη πάρει τη σχετική απόφαση. Στον Απόλλωνα φέρονται να θέλουν να δώσουν ξανά τον ρόλο αυτό στον Παύλο Μυροφορίδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη εξάλλου […]

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει ξανά την ύπαρξη ενός τεχνικού διευθυντή, καθώς άτυπα είχε τον ρόλο ο Καζναφέρης. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτη έχει ήδη πάρει τη σχετική απόφαση.

Στον Απόλλωνα φέρονται να θέλουν να δώσουν ξανά τον ρόλο αυτό στον Παύλο Μυροφορίδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη εξάλλου εμφανίζεται να δέχεται πιέσεις στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα εξαιτίας και των διαφορών που φαίνεται να έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι δύο πλευρές, δηλαδή ο Απόλλων και ο Μονεμβασιώτης φέρονται να έχουν συζητήσει, ενώ, πιθανότατα έχουν συμφωνήσει, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ