Φουλάρει για μέσο η ΑΕΚ, τι ισχύει με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα (vids)

Φουλάρει για μέσο η ΑΕΚ, τι ισχύει με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα (vids)

Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά για την απόκτηση μέσου και ο Νο. 1 της λίστας φέρεται να είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Η ΑΕΚ μοιάζει δεδομένο πως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού μέσου και μάλιστα σκοπός είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Μέχρι στιγμής έχουν προταθεί αρκετά ονόματα στους κιτρινόμαυρους, όμως αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, με την Ένωση να είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσει ακόμη και συζητήσεις για να προχωρήσει η περίπτωση του.

Όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ» ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος είναι ο πρώτος στη λίστα της ΑΕΚ και θα απασχολήσει τον Γενάρη. Ο Μπαρμπόσα ανήκει στη Νις, με συμβόλαιο ως το 2023, αλλά έχει παραχωρεί δανεικός στην Παλμέιρας. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και η ομάδα της πατρίδας του δεν φέρεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει με την οψιόν των 6,5 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύσκολα θα παραμείνει στη Νις και η γαλλική ομάδα πιθανότατα θα επιχειρήσει να τον παραχωρήσει εκ νέου, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Σημαντικό για την ΑΕΚ είναι και το γεγονός πως την εκπροσώπηση του Μπαρμπόσα έχει αναλάβει το γραφείο του Φεντερίκο Παστορέλο, με το οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα ο Μπαρμπόσα ήταν αρχηγός της Βραζιλίας U20 που έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2015. Από το 2016 και μετά αγωνίστηκε στην Μπενφίκα. Συνέχισε στην Σταντάρ Λιέγης και το 2018, έχοντας επιστρέψει στην Μπράγκα, η Νις τον απέκτησε για 7 εκατ. ευρώ. Με την Παλμέιρας μετρά από το Μάρτιο 28 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ