Μόνο έτσι θα αναβληθεί το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Μόνο έτσι θα αναβληθεί το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Γιατί δεν προκύπτει αναβολή στο ματς του Περιστερίου με τα μέχρι τώρα δεδομένα βάσει πρωτοκόλλου και ΚΑΠ.

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Ατρομήτου, με τους Γιώργο Παράσχο,  Παναγιώτη Γκουτσίδη και Γιώργο Πήδουλα να βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. 

Τη Κυριακή (21/11), ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα του Περιστερίου να ζητάει την αναβολή του ματς με επίσημη ανακοίνωσή της.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, με την αναβολή μόνο εύκολη να μη θεωρείται. Βάσει πρωτοκόλλου και ΚΑΠ, μια αναμέτρηση οδηγείται σε αναβολή αν βρεθούν θετική στον νέο ιό επτά ποδοσφαιριστές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στους Περιστεριώτες υπάρχουν τρία κρούσματα, τα οποία και αφορούν το τεχνικό επιτελείο. Ο ΚΑΠ ωστόσο είναι ξεκάθαρος. Τα κρούσματα θα πρέπει να είναι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, αν 48 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα, ανιχνευτούν 7 κρούσματα, τότε προκύπτει αναβολή. Για αυτόν τον λόγο, το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο προβλέπεται να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή.

Τέλος και επειδή υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ στη βόρεια Ελλάδα, για τυχόν συμφωνία των δυο ομάδων, ώστε να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι και σε αυτή την περίπτωση, οι κανονισμοί είναι σαφείς. Ο ΚΑΠ δεν δίνει τη… δικαιοδοσία στις ομάδες να αποφασίσουν αυτές για την τύχη μιας αναμέτρησης. Οποια συμφωνία… κυρίων και να υπάρχει, πρακτικά είναι μη υλοποιήσιμη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ