Ο Γ. Σαββίδης τώρα θέλει ξένους διαιτητές, επιμένει για VAR και προανήγγειλε προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS!

Ο Γ. Σαββίδης τώρα θέλει ξένους διαιτητές, επιμένει για VAR και προανήγγειλε προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS!

Ο υιός του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, ξεκαθάρισε ότι ο Δικέφαλος δεν συμφωνεί με τους όρους του Γ. Βασιλειάδη, άλλαξε τη ρητορική περί διαιτησίας και προανήγγειλε προσφυγή στο CAS για τα δικαστικά θέματα!

Νέα επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη εξαπέλυσε ο Γιώργος Σαββίδης. Αυτή τη φορά ο υιός του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε (μέσω Instagram) να εκφράσει τις αντιρρήσεις του στις τέσσερις προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Βασιλειάδης, ώστε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να μην συναινέσει, άρα να μην υπάρξει άμεσα σέντρα στη Super League!

Επιπλέον, ο Γ. Σαββίδης έκανε πέντε «παρατηρήσεις», αλλάζοντας εκ νέου τη ρητορική του ΠΑΟΚ, αλλά και προαναγγέλλοντας εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις κινήσεις της ΠΑΕ στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Και αυτό διότι έκανε ειδική μνεία στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, στο οποίο θεωρείται δεδομένο, πλέον, ότι θα προσφύγει ο Δικέφαλος, όποια κι αν είναι η εξέλιξη των αποφάσεων εντός συνόρων!

Η αλλαγή στη ρητορική του ΠΑΟΚ έγκειται στο θέμα της διαιτησίας. Ο υιός Σαββίδης, λοιπόν, αφού επανέλαβε τη θέση του για τη χρησιμότητα του VAR, ζήτησε να ορίζονται ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα! Κάτι στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν κάθετα αντίθετος σε όλη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Καθώς ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός ζήτησε παρουσία ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας, ο Δικέφαλος έκανε ήταν σφόδρα αντίθετος!

Τέλος, ο Γ. Σαββίδης άφησε αιχμές (με ρήση του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ!) για την ελληνική Δικαιοσύνη, παρά το την απόφαση-έκτρωμα της Εφέσεων υπέρ της ομάδας του και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να παρεμβαίνει και να μιλάει κόντρα στα media που προσπαθούν να τον… φιμώσουν!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram:

«Αν νομίζετε κ. Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Αμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Πατέρας μου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να το χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και θα τρομοκρατούνται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 ημέρες.

3) Αμεση εφαρμογή των κανονισμών για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Οσον αφορά το 4ο όρο. Η λύση είναι ΜΙΑ… Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο CAS. Ετσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Οσο για τη βία στα γήπεδα πρέπει να αναζητήσουν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για να εκλείψει δια παντός.

«Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιος ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους»
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

ΥΓ. Οσον αγορά τα media σας γράφω στα… αγγλικά: Δεν θα καταφέρετε να μου κλείσετε το στόμα, ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία έκφρασης»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ