Γρηγορίου – «Δεν παίζει ρόλο η παράδοση»

Γρηγορίου – «Δεν παίζει ρόλο η παράδοση»

Ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το πως το παχνίδι κόντρα στους «πράσινους» θα είναι αρκετά δύσκολο.

Ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό OVER FM για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (22/11) για την 10η αγωνιστική της Superleague.

O τεχνικός της Λαμίας τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι αρκετά δύσκολο και ανέφερε πως αν και η ομάδα του έχει καλή παράδοση κόντρα στο «τριφύλλι», οι παραδόσεις δεν παίζουν ρόλο και είναι για να σπάνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Για το τι έχει αλλάξει στον σύλλογο από τα πρώτα παιχνίδια:
«Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία. Πλέον μπορώ να πω πως είμαστε αρκετά καλά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.»

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Είναι αμφίρροπο, δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι. Μπορώ να πω πως είναι από τα κορυφαία των τελευταίων ετών, με τα παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Φαίνεται πως θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά. Άλλωστε πολλές ομάδες έχουν πάρει αποτελέσματα ενάντια σε μεγαλύτερους αντιπάλους και μακάρι να συνεχιστεί να γίνεται αυτό.»

Για τον λόγο που συμβαίνει αυτό:
«Διότι οι πιο μικρές ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο και με αυτό τον τρόπο ισοσκελίζουν την διαφορά ποιότητας και μπάτζετ που υπάρχει με τους μεγαλύτερους συλλόγους.»

Για την εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα:
«Ξέραμε ότι το πρόγραμμα στην αρχή είναι δύσκολο, αλλα θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. σε όλα τα παιχνίδια. Αν δείτε τα παλέψαμε ως το τέλος και με την εικόνα που παρουσιάσαμε φάνηκε ότι μπορούμε να πάμε αρκετά καλά στην συνέχεια. Φέτος το πρωτάθλημα είναι έτσι που δεν ξέρεις που θα χάσεις πόντους και που θα πάρεις. Είναι πολύ αμφίρροπο.»

Για τα λόγια που είχε πει στους ποδοσφαιριστές του:
«Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να γίνουμε κυνικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που κυνηγούσαμε. Άλλωστε η τύχη μας χρωστούσε μια τέτοια νίκη με λίγη δόση τύχης όπως χθες.»

Για τους στόχους της ομάδας:
«Ο στόχος είναι να σωθούμε όσο πιο εύκολα γίνεται. Πέρσι είχαμε 2 πόντους τον Δεκέμβρη και στο τέλος καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Φέτος δεν θέλουμε να γίνει αυτό. Και για να μην γίνει θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους.»

Για τη θετική παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Δεν παίζει ρόλο η παράδοση. Άλλωστε όπως λέμε οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα δυσκολευτούμε.»

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Είμαστε αισιόδοξοι πως η διακοπή θα μας βοηθήσει και μην το ξεχνάμε πως θα επιστρέψουν οι τραυματίες που είχαμε στα προηγούμενα ματς.»

Για το ποιες ομάδες σύμφωνα με τον ίδιο πάνε για πρωτάθλημα:
«Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για τις θέσεις της Ευρώπης. Οι υπόλοιπες θα δώσουν μάχη για να μην τερματίσουν στις θέσεις του υποβιβασμού.»

Για το Κύπελλο:
«Είμαστε στους 16 του Κυπέλλου, θέλουμε να πάμε στους 8, γενικότερα είναι ένας θεσμός που σου δίνει κύρος και με μια ευνοϊκή κλήρωση μπορούμε να πάμε μακριά.»

Για τον Λουκά Βύντρα:
«Ο Βύντρα δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο γηραιότερος παίκτης που έχει παίξει στο πρωτάθλημα. Όπου και να παίξει θα δώσει τα πάντα για το έμβλημα και την ομάδα. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν έχω πολλά να πω, καθώς η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι κομβική. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ