Ελαμπντελαουί : «Άρρωστο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ελαμπντελαουί : «Άρρωστο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Νορβηγίας, μιας και έχει κληθεί για τις φιλικές αναμετρήσεις με Αυστραλία (23/3, 19:00) και Αλβανία (26/3, 20:00). Ο δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε σε μέσο της πατρίδας του αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως στα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην […]

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Νορβηγίας, μιας και έχει κληθεί για τις φιλικές αναμετρήσεις με Αυστραλία (23/3, 19:00) και Αλβανία (26/3, 20:00). Ο δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε σε μέσο της πατρίδας του αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως στα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο ακραίος μπακ των ερυθρόλευκων επισήμανε ότι είναι άρρωστο όλο αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι επικρατεί χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη, σημείωσε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό δεν τα έχουν παρατήσει και μολονότι έχουν μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα ελπίζουν να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, προκειμένου να παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για όλα όσα έγιναν στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Είναι άρρωστο αυτό που συνέβη. Την προηγούμενη αγωνιστική ματαιώθηκε το δικό μας παιχνίδι και πλέον δεν υπάρχουν αγώνες εξαιτίας του περιστατικού. Είναι βαρετό, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή των αγώνων των εθνικών ομάδων, το πρωτάθλημα να αρχίσει ξανά. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Είναι τελείως αρρωστημένο αυτό που συνέβη. Άγριες καταστάσεις, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι αρρωστημένο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Επικρατεί χάος, ελπίζω να ηρεμήσουν όλα και να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο δηλαδή. Ελπίζω οι φίλαθλοι να μπορούν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και όχι αυτή την τρέλα».

Για τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό: «Είναι σκληρό. Έχουμε συνηθίσει να κυριαρχούμε και να νικάμε. Όταν δηλητηριάζεται αυτό, είναι δύσκολο. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, η ομάδα δεν τα έχει πάει όσο καλά θα ήθελε, αλλά είμαστε μαχητές, δεν εγκαταλείπουμε. Θα δούμε πώς θα πάει, πολλά εξαρτώνται και από το τι θα γίνει με τους βαθμούς για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια».

Για τον προπονητή των Πειραιωτών: «Ήρθε νέος προπονητής τον Ιανουάριο, όμως εμένα δεν με απασχολεί αυτό. Εγώ κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου, όποιος και αν είναι αυτός. Ωστόσο, κάθε αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει το κόστος της στην ομάδα. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, όλοι ξεκινούν από την αρχή. Πρέπει να του δείξεις ποιος είσαι και ότι αξίζεις να παίζεις. Έτσι συμβαίνει πάντα. Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής τώρα και μπορώ να παίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ