Άρης – Με απώλειες και επιστροφές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης – Με απώλειες και επιστροφές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους τραυματίες Φαμπιάνο, Σούντγκρεν και τον τιμωρημένο Μπερτόλιο η αποστολή του Άρη, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Λόπεθ.

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, οι Φαμπιάνο και Σούντγκρεν δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρεί, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο τιμωρημένος Μπερτόλιο, καθώς και ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για εφτά μήνες, περίπου, συμπεριλήφθηκε ο Λόπεθ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/11), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Hajrovic, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης.

* Οι Φαμπιάνο και Μάριος Σιαμπάνης θα βρίσκονται αύριο το απόγευμα (17:30) στην ARIS F.C. Boutique για υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ