Παναθηναϊκός – Στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο Πέρεθ

Παναθηναϊκός – Στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς ο Πέρεθ

O Ρούμπεν Πέρεθ δήλωσε παρών και θα είναι στην διάθεση του Ιβαν Γιοβάνοβιτς για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία την Δευτέρα.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ με συντηρητικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσαν και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τη Λαμία την Δευτέρα.

Ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, αλλά και σε αυτό του κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα σε κανένα παιχνίδι δεν έχει γίνει αλλαγή και έχει ολοκληρώσει όλα τα 90λεπτα και αυτό σημαίνει ότι η παρουσία του στη μεσαία γραμμή είναι απαραίτητη για το τριφύλλι που ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο χαφ των πράσινων είναι, επίσης, ο καλύτερος στις πάσες στη Superleague, έχοντας, μάλιστα, ποσοστό 89,3% στην ακρίβεια, ενώ στις συνολικές του ενέργειες στα ματς, το ποσοστό επιτυχίας είναι στο 77,4%

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία ολοκληρώνεται με τον τεχνικό των πράσινων Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να δουλεύει πολύ το κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Ο Παλάσιος θα βρίσκεται και αυτός στη διάθεσή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και διεκδικεί μία θέση στο βασικό σχήμα πλάι στον Καρλίτος. Σημαντικές αλλαγές δεν θα υπάρξουν στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού ενώ απόντες θα είναι οι τραυματίες Ιωαννίδης, Πούγγουρας, αλλά και ο Σένκεφελντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ