Στον «αέρα» το Λαμία – Παναθηναϊκός λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Στον «αέρα» το Λαμία – Παναθηναϊκός λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό είναι στον «αέρα», καθώς στα τελευταία τεστ κορωνοϊού που έγιναν στην ομάδα της Φθιώτιδας βρέθηκαν κρούσματα.

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (22/11, 19:30) για τη 10η αγωνιστική της Superleague, όμως φαίνεται πως το ματς είναι στον «αέρα». Συγκεκριμένα, η ομάδα της Φθιώτιδας στα τελευταία τεστ κορωνοϊού που έγιναν πριν το παιχνίδι με το τριφύλλι είχε θετικά κρούσματα στον ιό και έχει τεθεί θέμα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα της Λαμίας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των θετικών στον κορωνοϊό είναι τέτοιος που θέτει θέμα για το αν θα γίνει ο αγώνας ή θα αναβληθεί για λόγους ασφαλείας και υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Λαμία έχουν γίνει ήδη νέα τεστ κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να βγουν αύριο και εφόσον υπάρχουν κι άλλοι θετικοί τότε είναι πιθανή η αναβολή της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα όσοι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε καραντίνα και ακολουθούν το πρωτόκολλο, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της Λαμίας είναι απομονωμένα και περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ