Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 : Τρίποντο… ανάσα για τον Παναιτωλικό

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 : Τρίποντο… ανάσα για τον Παναιτωλικό

Μετά από 7 αγωνιστικές, ο Παναιτωλικός γεύτηκε τη χαρά της νίκης, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να επικρατεί του Απόλλωνα (1-0).

Βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός, με την ομάδα του Αγρινίου να επικρατεί του Απόλλωνα με 1-0.

Μετά από 7 αγωνιστικές, το σύνολο του Αναστασίου γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης, φτάνοντας τους 8 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση της Super League, έχοντας 6 βαθμούς.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Αγρινίου, ο Φλόρες, ο οποίος και νίκησε τον Κότσαρη στο 65ο λεπτό του ματς.

Ο αγώνας

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, χάνοντας και την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Φατιόν μετά από σέντρα του Τσιλούλη, εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 40′,οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Τρομερή πάσα του Κάστρο, βγάζει σε θέση βολής τον Παμλίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε από την περιοχή, βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Μελίσσα και φεύγει άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Απόλλωνα.

Στο 65′ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που τους έδωσε και το τρίποντο. Μετά από κακή απομάκρυνση της μπάλας, ο Φλόρες έπιασε φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Κότσαρη κάνοντας το 1-0. Στις καθυστερήσεις, η ελαφρά ταξιαρχία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαξεβανίδη για σκληρό μαρκάρισμα στον Λούι. Το 1-0 δεν άλλαξε, με τον Παναιτωλικο να παίρνει τη νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης(89′ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Αντούνες, Ντουάρτε, Μπαρμπόσα(81′ Λούι), Καρέλης(81′ Μεντόσα)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Κάστρο, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν(82′ Φαν Λα Πάρα), Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης(82′ Ντάουντα), Μαρτίνες(59′ Σλίβκα), Παμλίδης, Ιωαννίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ