Καμαρά – «Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ μου»

Καμαρά – «Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ μου»

Για το εκπληκτικό του γκολ και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την ερυθρόλευκη επικράτηση, με τον νεαρό άσο να σημειώνει ένα τρομερό γκολ.

Ο 20χρονος παίκτης μίλησε στην Cosmote Tv για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως το υπέροχο γκολ που πέτυχε, ήταν δουλεμένο στην προπόνηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα νίκησε και τη βοήθησα. Είχαμε αρκετή πίεση και αγωνία, αλλά ήθελα να μείνω ήρεμος. Ξέρουμε τη σημασία ενός ντέρμπι και στόχος μας είναι πάντα η νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε, είπε: «Μου είχαν δώσει την οδηγία να είμαι πάντα μέσα στην περιοχή, το έκανα και αυτό έφερε το πρώτο γκολ. Ήταν κάτι που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, η μπάλα μού ήρθε και σκόραρα».

Για το αν περίμενε την εξέλιξή του: «Έτσι πρέπει να έρχονται τα πράγματα, γιατί δουλεύω πολύ κι έρχεται η ανταμοιβή. Προσπαθώ να είμαι σημαντικός σε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά με τη διαφορά του Ολυμπιακού από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είπε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο».

Τέλος, για το αν έχει κρατήσει κάποιο γκολ απέναντι στη Φενέρ την Πέμπτη, είπε: «Μακάρι να τα καταφέρω. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκρισή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ