Παναθηναϊκός – Ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Παναθηναϊκός – Ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη

Tην πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη αναζητά απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λαμία, ενώ αντίθετα η Λαμία ψάχνει την πρώτη εντός.

Με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό πέφτει η αυλαία σήμερα (22/11) στις 18:00 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τη 10η αγωνιστική της Superleague.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες καθώς η Λαμία ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας ώστε να χτίσει ένα σερί στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς το γήπεδο της Λαμίας λόγω προβλημάτων στον αγωνιστικό χώρο κρίθηκε ακατάλληλο για να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και με όπλο την καλή παράδοση απέναντι στον Παναθηναϊκό η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη εντός έδρας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία και ειδικά μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε όλο αυτό το διάστημα της διακοπής δούλεψε πολύ πάνω στο παιχνίδι της τακτικής και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς η ομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται να βρει τον τρόπο, ώστε να πετύχει το γκολ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι γνωστά για τον Σέρβο τεχνικό καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωαννίδη, τον Σένκεφελντ, τον Πούγγουρα και τον Κουρμούλη. Τελευταία εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ήταν πάλι στο Πανθεσσαλικό στάδιο όπου είχε επικρατήσει του Βόλου με 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ