Εξελίξεις με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Η σημαντική άφιξη που θέτει στην τελική ευθεία το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό και τα στοιχεία που δείχνουν το μέλλον.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι φαινόμενο. Ένας παίκτης – ευλογία για την ομάδα του. Που τα έχει όλα και τα κάνει όλα. Χωρίς εκπτώσεις. Με το 100% των δυνάμεων, με συγκλονιστική αποτελεσματικότητα, με αριθμούς που προκαλούν δέος και δίνουν νίκες, προκρίσεις και… τίτλους στον Ολυμπιακό. Μπορούμε να συνεχίσουμε να καταγράφουμε κι άλλα επιτεύγματα, αλλά οι αριθμοί είναι αποστομωτικοί: 117 συμμετοχές, 64 γκολ, 15 ασίστ, σε 2,5 χρόνια στον Πειραιά.

Η παράσταση του «φονιά» από το Μαρόκο στο ΟΑΚΑ και η νίκη επί της ΑΕΚ, ήταν μία ακόμη απόδειξη ότι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ποτέ δεν κρύβονται στα δύσκολα. Και μια δεύτερη επιβεβαίωση, ότι ο Ελ Αραμπί δεν μπορεί να κριθεί με βάση την ηλικία του. Αλλά με βάση όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου, πόσους 34χρονους έχετε δει να παίζουν όπως ο ίδιος και να σκοράρουν με τέτοια εξωφρενική συχνότητα;

Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Αλλά θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει ανατροπή στην κατ’ αρχήν συμφωνία που υπήρξε στην πρώτη επαφή, για την οποία έχετε ήδη ενημερωθεί από to10.gr. Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, μάλιστα, αφού ξεκαθαρίστηκε από τις ενδιαφερόμενες πλευρές ότι υπάρχει κοινή θέληση να επεκταθεί το συμβόλαιο και ο Μαροκινός εκτελεστής να μείνει στον Πειραιά και μετά το 2022, πλέον θα καθίσουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να βάλουν τα δεδομένα στο χαρτί και τα λόγια να γίνουν υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ατζέντης του Ελ Αραμπί έρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, με σκοπό να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να προχωρήσουν τη συμφωνία ομάδας-παίκτη. Δίνοντας συνέχεια σε μια σχέση που εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Και συνεχίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και θα ολοκληρωθεί εφόσον οριστικοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του.

Η συγκλονιστική αποθέωση που γνώρισε ο Ελ Αραμπί στο ΣΕΦ, από τους περίπου 13.000 οπαδούς του Ολυμπιακού δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη. Είναι μια απόδειξη της αγάπης, της λατρείας των φίλων των Πειραιωτών σε έναν πολύ μεγάλο αθλητή. Ο οποίος από την πλευρά του δεν θέλει επ ουδενί να χάσει αυτό που ζει στην Ελλάδα και τους Ερυθρόλευκους. Και αυτά είναι πράγματα που πάντα μετράνε στο τέλος της ημέρας. Δεν είναι τα μοναδικά, αλλά είναι σημαντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ