Άρης – Μπήκαν οι Σούντγκρεν και Φαμπιάνο

Άρης – Μπήκαν οι Σούντγκρεν και Φαμπιάνο

Σούντγκρεν και Φαμπιάνο επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενώ ατομικό ακολούθησε ο Ματέο Γκαρσία.

Πίσω προσπαθεί να αφήσει ο Άρης την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Σούντγκρεν να συμμετέχει κανονικά, ενώ ο Φαμπιάνο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (28/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά, τον Φαμπιάνο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ματέο Γκαρσία, που έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ