Παναθηναϊκός – Εκτός ο Καρλίτος από τα ματς με Παναιτωλικό και Βόλο

Παναθηναϊκός – Εκτός ο Καρλίτος από τα ματς με Παναιτωλικό και Βόλο

Μετά τον Λούντκβιστ και ο Καρλίτος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Ισπανό επιθετικό όμως να χάνει και το ματς με τον Βόλο

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο την Κυριακή (28/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

Στο 77′ του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία γύρισε το πόδι του Λούντκβιστ, ο οποίος έχει διάστρεμμα και θα κάνει θεραπείες. Συνέπεια των παραπάνω; Ο Σουηδός μέσος δεν θα είναι διαθέσιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες και αναμένεται να γυρίσει στη δράση την ερχόμενη Δευτέρα (29/11) μαζί με τον Σένκεφελντ.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» που τραυματίστηκε ήταν ο Καρλίτος, ο οποίος στο 32′ έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Ούτε εκείνος δεν πρόκειται να προλάβει τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε «έδειξε» πως έχει τράβηγμα. Ο πρώτος σκόρερ δεν θα αγωνιστεί ούτε με τον Παναιτωλικό ούτε και με τον Βόλο, άρα ο Μακέντα όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού στα δύο αυτά παιχνίδια.

Το θετικό πάντως είναι ότι λογικά ο Καρλίτος θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (5/12, 19:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ