Ιωνικός – Προπονήθηκε ο Φαβέας, ξεκινάει θεραπεία ο Τουράμ

Ιωνικός – Προπονήθηκε ο Φαβέας, ξεκινάει θεραπεία ο Τουράμ

Η σημερινή (24/11) προπόνηση του Ιωνικού διεξήχθη με τον Φαβέα να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, σε αντίθεση με τους Τουράμ και Ντελγκάδο που είναι εκτός.

Με μία σημαντική επιστροφή συνέχισε ο Ιωνικός την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού (28/11, 15:00) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (24/11), ο Δημήτρης Σπανός είδε τον Νίκο Βαφέα να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να τον υπολογίζει για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Αντίθετα, ο τεχνικός των Νικαιωτών δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ροτζέριο Τουράμ, Ντιντιέρ Ντελγκάδο και Θεοδόση Μαχαίρα οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μετά τη θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη στους οπίσθιους μηριαίους, υποβλήθηκε σήμερα σε PRP και από την Πέμπτη (25/11) θα ξεκινήσει θεραπεία.

Όσον αφορά τον Κολομβιανό, θα πάρει εξιτήριο την ίδια μέρα, μετά την πετυχημένη επέμβαση που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα. Τέλος, ο Έλληνας νεαρός επιθετικός, ο οποίος είναι και ο μεγάλος άτυχος του Ιωνικού την φετινή σεζόν, βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης(πιθανότερο να χάσει όλη τη σεζόν) μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι στο φιλικό με τον Πανιώνιο.

Η επόμενη προπόνηση για την ομάδα της Νίκαιας είναι προγραμματισμένη για αύριο (25/11) το πρωί στις 11:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ