Ο Απόλλων Σμύρνης έχει «μάτια» και στη Λατινική Αμερική

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει «μάτια» και στη Λατινική Αμερική

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε συνεργασία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι στη Λατινική Αμερική, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τη... δικτύωση του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει να εξελίσσεται και να «μεγαλώνει» σε όλους τους τομείς. Η Ελαφρά Ταξιαρχία μπορεί εντός γηπέδου να «κυνηγάει» την παραμονή του στη Superleague, όμως στο οργανωτικό κομμάτι προχωράει σε σημαντικές κινήσεις.

Ο Απόλλωνας λοιπόν δομεί το τμήμα σκάουτινγκ και εμπιστεύεται δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι ο οποίος θα τσεκάρει παίκτες στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με τον Απόλλωνα να «δικτυώνεται» ακόμη περισσότερο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα χρόνια πέρασαν, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε και πάλι. Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι είναι πλέον ο σκάουτερ του Απόλλωνα στη Λατινική Αμερική. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους διοικούντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ