Χωρίς Κλωναρίδη αλλά με Γκουτσίδη στον πάγκο ο Ατρόμητος

Χωρίς Κλωναρίδη αλλά με Γκουτσίδη στον πάγκο ο Ατρόμητος

Τις υπηρεσίες του Βίκτωρα Κλωναρίδη θα στερηθεί ο Ατρόμητος στο προσεχές (27/11) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Παναγιώτης Γκουτσίδης θα κάτσει στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται το Σάββατο (27/11, 17:15) στην Τρίπολη από τον Αστέρα, με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή, αφού βγήκε αρνητικό το τελευταίο τεστ Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε.

Πάντως στην τελευταία προπόνηση των Περιστεριωτών προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και να τίθεται εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Αρκάδες. Ακόμη, εκτός έμειναν και οι Αλέξανδρος Καρτάλης και Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος λόγω τραυματισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πριν δέκα μέρες είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ