ΠΑΟΚ – Άρης 2-3 – Σπουδαίο «διπλό» για τον Άρη στην ντερμπάρα της Θεσσαλονίκης!

ΠΑΟΚ – Άρης 2-3 – Σπουδαίο «διπλό» για τον Άρη στην ντερμπάρα της Θεσσαλονίκης!

Ο Άρης, σε ένα συγκλονιστικό ματς, επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague K-19 - Απίθανο φινάλε, με τον «Δικέφαλο» να ισοφαρίζει από 0-2 σε 2-2, αλλά τους «κίτρινους» να πετυχαίνουν το «χρυσό» γκολ της νίκης

Μία απίστευτη ματσάρα διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Superleague Κ-19. Ο Άρης, σε ένα συγκλονιστικό ματς με φινάλε-θρίλερ, επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 του ΠΑΟΚ και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στους 19 βαθμούς πλέον οι «κίτρινοι», στους 16 έμεινε ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι το 59′ η αναμέτρηση στο «Αθλητικό Κέντρο Lolas» ήταν 2-0 υπέρ του Άρη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» όμως σε εκείνο το σημείο μείωσε με καρφωτή κεφαλιά του Μπάμπουρα και στο 82′ πέτυχε και την ισοφάριση! Ο Μπάμπουρας σκόραρε και δεύτερο γκολ στον αγώνα με πανέμορφο γυριστό, έκανε το 2-2 και το ματς έγινε… ροντέο!

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους… λέξη. Στο 85′ ο Τσιπούρας πέτυχε το πιο καθοριστικό τέρμα και χάρισε μία σπουδαία νίκη στον Άρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Mπαλωμένος, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Κωττάς, Τσίκος (71′ Γκαρνέτας), Μπάμπουρας, Ρούμιαντσεβ, Βαρέλα (57′ Κεδίκογλου), Γκούμας (46′ Δαρέλας), Σμυρλής.

Άρης (Απόστολος Τερζής): Τρίγκατζης, Μαρμαρίδης, Γιαννάκου, Χρυσόπουλος, Τσιάτσος (76′ Τζίμας), Σαλιάρης, Πάγιος, Σγουρός, Τσέρα (65′ Βακουφτσής), Τσιπούρας, Παναγίδης

Αύριο Κυριακή (28/11, 19:30) οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν στην Τούμπα για τους άνδρες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

Παρακολουθήστε ό,τι έγινε στην αναμέτρηση μέσω του live streaming της Nova:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ