Ο Περέα έσπασε το… ρεκόρ του Αγκιμπού

Ο Περέα έσπασε το… ρεκόρ του Αγκιμπού

Την… ξαναπάτησε η ΑΕΚ. Στο ματς με τον Ολυμπιακό δέχθηκε γκολ από τον Αγκιμπού Καμαρά 57 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ντέρμπι, ενώ στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μήτογλου έκανε πέναλτι στον Περέα, 15 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα!

Αδιόρθωτη. Η άμυνα της ΑΕΚ, όπως και στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, έτσι και στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η Ενωση δέχθηκε γκολ από τον Αγκιμπού Καμαρά μόλις 57 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ αποψινό παιχνίδι με τους Ηπειρώτες στους Ζωσιμάδες, ο Μήτογλου έκανε πέναλτι στον Περέα, 15 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ πέταξε στο έδαφος τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον διαιτητή Καραντώνη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να εμμένει στην απόφασή του και να δίνει πέναλτι στον ΠΑΣ.

Ο Εραμούσπε στο 5ο λεπτό εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς για το 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεύτερο σερί ματς για την ΑΕΚ που δέχθηκε γκολ στα πρώτα λεπτά, με τον Περέα να… σπάει το ρεκόρ του Αγκιμπού Καμαρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ