Μαρτίνς – «Ευλογημένος και τυχερός με τους ποδοσφαιριστές που έχω»

Μαρτίνς – «Ευλογημένος και τυχερός με τους ποδοσφαιριστές που έχω»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Βόλου.

Με τρομερό γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο, διατηρώντας το +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Μετά το τέλος του ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών, υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται ευλογημένος και τυχερός που τους έχει.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στις πολλές διακοπές που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό βρήκαμε το γκολ, ακόμη και όταν ισοφαρίσαμε πιστεύαμε ότι θα βρούμε το γκολ και θα κερδίσουμε, όπως και έγινε. Το πιστεύαμε πριν το παιχνίδι πως θα κερδίσουμε. Δεν μας αρέσει να γίνονται συνέχεια διακοπές στα παιχνίδια, δεν βόλεψε ούτε εμάς ούτε και τον Βόλο.

Ο Βόλος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να κάνει τόσες διακοπές. Πιστεύαμε εξ αρχής στο αποτέλεσμα και το πήραμε.

«Η ομάδα έχει εμπειρία και ποιότητα, είμαι ευλογημένος και τυχερός με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω. Είναι πάντα έτοιμοι για να κάνουν αυτό που τους ζητάω, έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα. Οι αλλαγές ήταν μια απόφαση που πήρα λόγω της κούρασης που είχαν ορισμένοι παίκτες μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Ανδρούτσος ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον παίκτη που αντικατέστησε, το ίδιο και ο Μαντί που μπήκε στη θέση του Αγκιμπού, ο Γιώργος επίσης που βοήθησε την ομάδα», δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ