Αμπασκάλ – «Πονάει η ήττα με τον τρόπο που ήρθε»

Αμπασκάλ – «Πονάει η ήττα με τον τρόπο που ήρθε»

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ αναφέρθηκε στην ήττα του Βόλου από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

Ο Ολυμπιακός χάρη σε γκολ του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Βόλου για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, δήλωσε πως πόνεσε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα για την ομάδα του, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν πολύ σημαντικό που ήρθαμε στην έδρα ενός σπουδαίου αντιπάλου και οι παίκτες έδειξαν τι ήθελαν από το παιχνίδι. Από την άλλη το να χάνεις ένα τέτοιο ματς στο λεπτό που το έχασες, έχοντας ισοφαρίσει σε κρίσιμο σημείο και έχοντας χάσει πέναλτι μας πονάει και στενχωρεί. Μας δείχνει όμως τον τρόπο. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη δουλειά μας».

Αν του άρεσε κάτι από τους παίκτες του: «Μου άρεσε η γενναιότητα και η πίστη που έδειξαν οι παίκτες μου. Είναι σημαντικό που σε αρκετές στιγμές βρήκαν τον τρόπο να υπερισχύουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ