ΠΑΟΚ – Επέστρεψε ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ – Επέστρεψε ο Αουγκούστο

Με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να δίνει κανονικά το «παρών» πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Με μία σημαντική επιστροφή έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε το πρόβλημα του και κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, δίνοντας έτσι το «παρών» στο σημερινό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν και πάλι ο Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το βράδυ της Κυριακής ήταν δύσκολο. Όπως και η επόμενη μέρα. Και μετά την απότομη προσγείωση, το μόνο που μένει είναι η δουλειά. Η δουλειά που θα οδηγήσει στη διόρθωση των λαθών και στην ανάκαμψη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει μάθει να παρατάει καμία μάχη ακόμα κι όταν όλα δείχνουν εναντίον του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (29.11) η ομάδα βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο για να προπονηθεί και να ετοιμαστεί για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΛ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και το υπόλοιπο γκρουπ έβγαλε πρόγραμμα για κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ