«Μισθοφόροι καρεκλάκηδες, άμπαλοι και ανίκανοι παραιτηθείτε – Ξεπουλήσατε τον ΠΑΟΚ» – Οργή λαού για Γκαγκάτση (pics)

«Μισθοφόροι καρεκλάκηδες, άμπαλοι και ανίκανοι παραιτηθείτε – Ξεπουλήσατε τον ΠΑΟΚ» – Οργή λαού για Γκαγκάτση (pics)

Κεραυνοί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον Μάκη Γκαγκάτση μετά την επίσκεψη του τελευταίου στο προπονητικό κέντρο. Βράζουν κατά της διοίκησης οι οπαδοί, αναβρασμός σε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ.

Αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Άρη. Τα επεισόδια που έγιναν αναμένεται να φέρουν βαριά «καμπάνα» στον δικέφαλο, οι συλλήψεις ήταν σε μη εμβολιασμένους οπαδούς με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να είναι στα… σχοινιά ακόμα και από την Κυβέρνηση και ο Μάκης Γκαγκάτσης πήγε σήμερα στην προπόνηση, αλλά μάλλον τα έκανε χειρότερα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ τα έβαλε μόνο με τους παίκτες, λέγοντάς τους πως εκείνοι είναι οι υπεύθυνοι για τη φετινή κατρακύλα της ομάδας. Παρά το γεγονός πως ο κόσμος βράζει εναντίον της διοίκησης της ομάδας, αλλά και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, ο Γκαγκάτσης πήγε στο προπονητικό κέντρο και έκανε επίθεση στους παίκτες.

Όπου μεταξύ άλλων τους είπε πως ζουν με τις… αναμνήσεις, λόγω του πρωταθλήματος που είχαν κατακτήσει. Δίχως να αναρωτηθεί και ο ίδιος, αλλά και οι υπόλοιποι διοικούντες που έστειλαν εκεί τον Γκαγκάτση, πως η διοίκηση είναι εκείνη που δεν φρόντισε να ενισχύσει το ρόστερ και παρά τα πολλά έσοδα δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη. Με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να είναι μια ομάδα… ξεπερασμένη.

Ο κόσμος, φυσικά, έχει μάτια και βλέπει. Και ποια ήταν η αντίδραση του στην επίθεση του Γκαγκάτση προς τους παίκτες; Να τα βάλει ξανά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, αλλά και με όλη τη διοίκηση. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξέσπασαν και πάλι στο facebook της ομάδας, κατακεραυνώνοντας τον Μάκη Γκαγκάτση, τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση που χαρακτηρίζουν ανύπαρκτη και άφαντη.

Δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων της ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ