«Ο Ινσούα επιστρέφει στην ΑΕΚ»

«Ο Ινσούα επιστρέφει στην ΑΕΚ»

Ο τεχνικός της Αλδοσίβι, Μάρτιν Παλέρμο, αναφέρθηκε στον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αγωνίζεται στην αργεντίνικη ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ και τόνισε ότι ο 30χρονος άσος θα επιστρέψει στην Ενωση στο τέλος του Δεκεμβρίου.

Στην Ελλάδα και την ΑΕΚ θα επιστρέψει στο τέλος Δεκεμβρίου ο Εμάνουελ Ινσούα, όπως ανέφερε προπονητής της Αλδοσίβι, Μαρτίν Παλέρμο, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο τεχνικός της αργεντίνικης ομάδας, στην οποία ο 30χρονος μπακ αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, τόνισε ότι η Αλδοσίβι δεν θα κρατήσει τον Εμάνουελ Ινσούα, με τον παίκτη να επιστρέφει στην Ενωση, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μαρτίν Παλέρμο από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αργεντίνικης ομάδας έθεσε εκτός 11άδας τον Εμάνουελ Ινσούα, με τον 48χρονο προπονητή να προτιμάει τη λύση του Ρομάν, για το αριστερό άκρο της άμυνας της Αλδοσίβι. Ο Ινσούα έμεινε πίσω στις επιλογές του Παλέρμο, με τον Αργεντινό σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι να ανακοινώνει ουσιαστικά την επιστροφή του Ινσουά στην ΑΕΚ. «Μένουν δυο ματς και μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Τον αποκτήσαμε δανεικό και θα πρέπει να γυρίσει πίσω καθώς δεν έχουμε τη δυνατότατα να τον κρατήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παλέρμο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ινσούα φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 27 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Η επιστροφή του στην ΑΕΚ αναγκάζει τους Κιτρινόμαυρους να βρουν εκ νέου λύση στο θέμα του Αργεντινού, καθώς δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ της Ενωσης, όπου υπάρχουν οι Ιρανοί Μοχαμαντί και Χατζισαφί, αλλά και ο Μιτάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ