Η αστυνομία βάζει «στοπ» στο ντέρμπι – Σκέψεις στη Λίγκα για αναβολή όλης της αγωνιστικής

Η αστυνομία βάζει «στοπ» στο ντέρμπι – Σκέψεις στη Λίγκα για αναβολή όλης της αγωνιστικής

Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε επιστολή στη Λίγκα για αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ενώ η Superleague θα αποφασίσει για το αν θα βάλει «στοπ» σε όλη την αγωνιστική.

Την αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για την 12η αγωνιστική ζήτησε με επιστολή της η αστυνομία, λόγω των μέτρων για την επέτειο θανάτου του Γρηγορόπουλου, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για να μη διεξαχθεί όλη η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (6/12) είναι η τραγική επέτειος του θανάτου του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η ΕΛ.ΑΣ είναι επί ποδός, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου επισκέπτεται την Αθήνα και ο Πάπας Φραγκίσκος, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έχει λάβει αυστηρά μέτρα.

Την Κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της Superleague στο Λεκανοπέδιο. Αρχικά το Ιωνικός-ΠΑΟΚ (17:15) και στις 19:30 το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, διότι αδυνατεί να φυλάξει τόσο τα δυο ματς του πρωταθλήματος, λόγω των μέτρων για την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου, αλλά και για την έλευση του Πάπα.

Για αυτό έστειλε και την επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η οποία καλείται να αποφασίσει αν θα διεξαχθεί το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το ματς της Νίκαιας, ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα η 12η αγωνιστική, αφού υπάρχουν σκέψεις για αναβολή και των 7 αναμετρήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ