Η πρώτη μεταγραφή του Σαββίδη – Προσέλαβε υποδιοικητή των ΕΚΑΜ στον ΠΑΟΚ!

Η πρώτη μεταγραφή του Σαββίδη – Προσέλαβε υποδιοικητή των ΕΚΑΜ στον ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε μια ιδιαίτερη... μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο και υπάρχει μεγάλη εσωστρέφεια, αλλά και γκρίνια. Ο κόσμος του Δικεφάλου του βορρά είναι έξαλλος με τις εμφανίσεις της ομάδας, αλλά και με την… απουσία της διοίκησης όπως διαβάσατε στο «10» μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως αποφάσισε να βγει μπροστά με μια ιδιαίτερη… μεταγραφή εκτός γηπέδου. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην προσθήκη ενός νέου στελέχους που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε εξωδιοικητικό και οργανωτικό επίπεδο στους Θεσσαλονικείς.

Όπως αναφέρει το «Metrosport.gr», ο Σαββίδης προσέλαβε τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Αβραάμ Αϊβαζίδη, που αποστρατεύτηκε πριν από μερικούς μήνες υπηρετώντας το σώμα για σειρά ετών από διάφορες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αϊβαζίδης ήταν υποδιοικητής στα ΕΚΑΜ με εκπαίδευση στο εξωτερικό, διοικητής ειδικής υπηρεσίας, διευθυντής Ασφαλείας, Αστυνομίας για συνολικά τέσσερα χρόνια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του στην ΠΑΕ, με τη συμφωνία να είναι δεδομένη, ενώ θα έχει εκτός από συμβουλευτικό ρόλο και καθήκοντα στο κομμάτι της ασφάλειας και της οργάνωσης στη διεξαγωγή των αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ