Παναθηναϊκός – Έτοιμος ο Καρλίτος για ΑΕΚ, παίζεται του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός – Έτοιμος ο Καρλίτος για ΑΕΚ, παίζεται του Ιωαννίδη

Πανέτοιμος είναι ο Καρλίτος για το ματς με την ΑΕΚ, καθώς προπονήθηκε και σήμερα σε φουλ ρυθμούς, ενώ στροφές ανεβάζει και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά τη χθεσινή νίκη επί του Βόλου στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κπυέλλου (2-1), ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Καρλίτος προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/12) με την Ένωση. Επιπλέον, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε και ο Φώτης Ιωαννίδης, κάτι το οποίο σημαίνει πως η συμμετοχή του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Παλάσιος έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα από το χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Φώτης Ιωαννίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ