ΑΕΚ – «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Τσούμπερ

ΑΕΚ – «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Τσούμπερ

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό κάνει ο Στίβεν Τσούμπερ - Θεραπεία για τον Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (5/12, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» ολοκλήρωσαν τη σημερινή (2/12) προπόνησή τους στα Σπάτα. Ο Στίβεν Τσούμπερ συνέχισε τη θεραπεία του και παλεύει όσο μπορεί για να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση. Η συμμετοχή του Ελβετού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί από μέρα σε μέρα και παρά τη θέλησή του και το γεγονός ότι άρχισε ξανά το τρέξιμο, την τελική απόφαση θα κρίνει το ιατρικό επιτελείο.

Όσον αφορά τον Λιβάι Γκαρσία και εκείνος ακολούθησε θεραπεία, μετά την κάκωση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά. Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έδειχνε καλύτερα σήμερα και η λογική λέει ότι αύριο (3/12) θα μπει με τους υπόλοιπους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στην Κηφισιά.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ενημέρωσή της:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Κηφισιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Στίβεν Τσούμπερ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ θεραπεία έκανε και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέστη στο χθεσινό ματς μια κάκωση στην ποδοκνημική. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ