Άρης – Ατομικό ο Κουέστα

Άρης – Ατομικό ο Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας γυμνάστηκε μόνος του και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης παραμένει αμφίβολη.

Αμφίβολος παραμένει ο Χουλιάν Κουέστα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (05/12, 19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Χουλιάν Κουέστα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ