ΠΑΟΚ – Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζαμπά η Βάσκο

ΠΑΟΚ – Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζαμπά η Βάσκο

Με επίσημη ανακοίνωση, η Βάσκο Ντα Γκάμα γνωστοποίησε την αποχώρηση του Λέο Ζαμπά ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Απόλυτη επιβεβαίωση του «10»!

Είναι πλέον επίσημο. Ο Λεό Ζαμπά επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και έτσι το ρεπορτάζ του «10» επιβεβαιώνεται στο 100%! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει από τη διοίκηση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Βάσκο Ντα Γκάμα τον περασμένο Απρίλιο και η επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού γίνεται πράξη, όπως είχατε διαβάσει από to10.gr.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Βάσκο Ντα Γκάμα γνωστοποίησε την αποχώρηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει και πάλι τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζοντας τη διαδικασία αναμόρφωσης του ρόστερ, ενόψει της σεζόν 2022, η Βάσκο Ντα Γκάμα ανακοινώνει, σήμερα Πέμπτη (2/12) την αποχώρηση του Λέο Ζαμπά. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε .

Ο Ζαμπά, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε 33 παιχνίδια με την ομάδα μας, σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Η Βάσκο ντα Γκάμα ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ