Έτσι πάει στην Κρήτη για το διπλό ο Ολυμπιακός

Έτσι πάει στην Κρήτη για το διπλό ο Ολυμπιακός

Με 22 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για το Ηράκλειο - Ποιοι είναι οι πιθανοί «11» στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/12, 19:30) για τη 12η αγωνιστική της Superleague, με τους ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το σημαντικό ματς με τους Κρητικούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές για το ματς με τους μελανόλευκους, με τους Ρούμπεν Σεμέδο, Γκάρι Ροντρίγκες, Μίχαλ Καρμπόβνικ και Βασίλη Σουρλή να μένουν εκτός. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή για το αυριανό ματς είναι ο Πιερ Κούντε.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς φαίνεται να έχει κατασταλάξει και στο αρχικό σχήμα για να πάρει το διπλό κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς. Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Πορτογάλος κόουτς σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Ρόνι Λόπες, που έχει σταθερά ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, ενώ σκόραρε και κόντρα στον Λεβαδειακό μεσοβδόμαδα.

Όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα στο «Γεντί Κουλέ» θα είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα, τους Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ να είναι στην τετράδα της άμυνας, ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά. Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή, με τον Λόπες και τον Μασούρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα πλάγια της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ