Παναθηναϊκός – Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι

Τι σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» θα προπονηθεί σήμερα και θα ετοιμαστεί για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα που έχει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει και έξτρα «όπλα», καθώς στη διάθεση του θα τεθούν και πάλι οι Καρλίτος, Ιωαννίδης και Λούντκβιστ, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει σχεδόν έτοιμα τα πλάνα του. Στην εστία αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπρινιόλι, ενώ τα πρόσωπα της τετράδας δεν φαίνεται πως θα αλλάξουν, με τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ να είναι τα πρόσωπα που αναμένεται να ξεκινήσουν.

Στον άξονα ο Αλεξανδρόπουλος έχει ήδη τη φανέλα του βασικού, ενώ και ο Βιγιαφάνιες αναμένεται να πάρει θέση δίπλα του, με την τελευταία θέση να «παίζεται» ανάμεσα σε Πέρεθ και Μαουρίσιο. Μακέντα και Παλάσιος φαίνεται πως είναι επίσης σε πρώτο πλάνο, με το μόνο ανοιχτό ζήτημα να είναι το άλλο άκρο της επίθεσης για το οποίο ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει μεταξύ των Χατζηγιοβάνη και ο Αϊτόρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ