Παναθηναϊκός – Με Καρλίτος και Λούντκβιστ στο ντέρμπι, εκτός ο Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός – Με Καρλίτος και Λούντκβιστ στο ντέρμπι, εκτός ο Ιωαννίδης

Την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τους Καρλίτος και Λούντκβιστ να δίνουν το «παρών»! Εκτός έμεινε ο Ιωαννίδης.

Με Καρίλτος και Λούντκβιστ  στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων», έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ιωαννίδης ο οποίος παρότι έβγαλε το πρόγραμμα, κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ και η αποστολή:

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (5/12, 19:30, ΟΑΚΑ). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ