ΠΑΟΚ – Για την επιστροφή στις νίκες στη Νίκαια

ΠΑΟΚ – Για την επιστροφή στις νίκες στη Νίκαια

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Ιωνικό σήμερα (17:15) στη Νίκαια με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ιωνικό το απόγευμα της Κυριακής (5/12, 17:15) στη Νίκαια για τη 12η αγωνιστική της Superleague.

Ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι, προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, όπου μάλιστα δεν σκόραρε καν (2-0 από τον Ατρόμητο και 1-0 από τον Άρη) και είναι στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη (1/12) χάρη σε γκολ του Κούρτιτς στο 90’+5′ γλίτωσε το κάζο στο «Αλκαζάρ» κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο (1-1), ενώ την Πέμπτη έχει μπροστά του και τον «τελικό» με τη Λίνκολν, όπου θα κριθεί η πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Από την άλλη οι Νικαιώτες είναι ανταγωνιστικό σύνολο, όμως δυσκολεύονται στα τελευταία ματς να συνδυάσουν τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν με την κατάκτηση βαθμών. Βρίσκονται στη 12η θέση με 10 βαθμούς, στο +1 από τον προτελευταίο Ατρόμητο και στο +3 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και έρχονται από την ήττα από τη Λαμία (2-0) για το Κύπελλο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, για τους γηπεδούχους δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Τουράμ, Ντελγκάδο και Μαχαίρας, ενώ για τους «ασπρόμαυρους» εκτός θα είναι οι Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα, Κρέσπο, Ροντρίγκο και Ολιβέιρα

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

H αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ