Μπρόρσον: «Δεν είμαι πολύ κοντά στην ΑΕΚ, αλλά ξέρω για το ενδιαφέρον της»

Μπρόρσον: «Δεν είμαι πολύ κοντά στην ΑΕΚ, αλλά ξέρω για το ενδιαφέρον της»

Ο Φρανζ Μπρόρσον που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ μίλησε για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ένωσης.

Το μέλλον του Φρανζ Μπρόρσον στη Μάλμε μοιάζει να είναι αβέβαιο, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Χάλμσταντ, μίλησε για το μέλλον του και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ένωση προς το πρόσωπο του.

«Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Και αν είσαι κοντά ή όχι, είναι δύσκολο να το πεις. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα γρήγορα. Θα έλεγα ότι δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την ομάδα, όμως ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις ή τέσσερις ομάδες.

Είναι αρκετά πιθανό όμως αυτό να ήταν το τελευταίο μου εντός έδρας παιχνίδι με την Μάλμε. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν έχει κλείσει η πόρτα στη Μάλμε. Πολλά μπορούν να συμβούν εδώ τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρόρσον.

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να κρατήσει τον Μπρόρσον στη σουδική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ