ΠΑΟΚ – Βλέπει… πρώην και «τρομάζει» (vids)

ΠΑΟΚ – Βλέπει… πρώην και «τρομάζει» (vids)

Για άλλη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ «πληγώθηκε» από έναν... πρώην.

Μετά τον ΠΑΣ Γιαννινα, τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και τον Άρη, ήταν σειρά του Ιωνικού να πανηγυρίσει κόντρα στον τραγικό ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν στη Νίκαια και πάλι αγνώριστος, είδε τον Ιωνικό να του γυρνάει «τούμπα» το παιχνίδι και εν τέλει ηττήθηκε με 3-2, μένοντας στο -13 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο από το συγκεκριμένο παιχνίδι προέκυψε και ένα τρομερό… fun fact, με ένα «τρελό» σερί που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ με τους… πρώην του.

Τι ακριβώς; Οι «ασπρόμαυροι» είδαν τον Χοσέ Κάνιας να σκοράρει και να ισοφαρίζει προσωρινά στη Νεάπολη. Ο Ισπανός είχε αγωνιστεί στην Τούμπα για τρεις σεζόν και είχε συμπληρώσει με τον Δικέφαλο του Βορρά 91 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει και τέσσερα γκολ.

Ο Κάνιας όμως δεν είναι ο μόνος που «πληγώνει» τον ΠΑΟΚ φέτος. Το ίδιο είχε κάνει ο Κουλούρης πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε σκοράρει δύο φορές κόντρα στην πρώην του ομάδα στον αγώνα που έγινε στο Περιστέρι και χάρισε το «τρίποντο» στον Ατρόμητο.

Και πριν από τον Κουλούρη, το ίδιο είχε κάνει και ο Μαουρίσιο. Στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, ο μέσος του «τριφυλλιού» είχε σκοράρει απέναντι στον Πασχαλάκη και είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα του.

Τρία γκολ από τρεις… πρώην λοιπόν για τον ΠΑΟΚ φέτος στο πρωτάθλημα. Ένα «τρελό» στατιστικό που σίγουρα θα ήθελε να είχε αποφύγει ο Δικέφαλος του Βορρά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ