Ο Μαρτίνς ρίχνει αλάτι στις πληγές του Λουτσέσκου (και του ΠΑΟΚ)

Ο Μαρτίνς ρίχνει αλάτι στις πληγές του Λουτσέσκου (και του ΠΑΟΚ)

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» και στη Νίκαια, ηττήθηκε και από τον Ιωνικό, την ώρα που ο Ολυμπιακός διανύει ένα σερί επτά νικών, με 21 βαθμούς στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

Ποιος να το περίμενε… Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για άλλη μια αγωνιστική. Και μάλιστα εύκολα. Όπως και όλες τις προηγούμενες τέσσερις φορές πριν από το παιχνίδι της Νίκαιας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν άντεξε στη Νεάπολη και ηττήθηκε με 3-2 από τον Ιωνικό, συμπληρώνοντας πέντε ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, σε 12 αγωνιστικές.

Μία από τον ΠΑΣ, μία από τον Ολυμπιακό, μία από τον Ατρόμητο, μία από τον Άρη και μία από τον Ιωνικό. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, την ώρα που ο Λουτσέσκου μίλησε για… όλους και για όλα, ανέλαβε ευθύνες και αναφέρθηκε σε μία… αντίδραση που θα δει σύντομα ο κόσμος.

Ο ΠΑΟΚ που ο Σαββίδης και ο Λουτσέσκου ήθελαν να δουν να κατακτά το νταμπλ χωρίς καμία ήττα!

Τα πράγματα για τους «ασπρόμαυρους» ωστόσο δεν έχουν εξελιχθεί ιδανικά φέτος και ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πει σχεδόν από τώρα «αντίο» στο πρωτάθλημα.

Η ήττα από τον Ιωνικό τον έφερε στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με την εσωστρέφεια να έχει πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο, όπως έδειξε και το «κλείδωμα» στα αποδυτήρια από τον Λουτσέσκου μετά τη νέα «σφαλιάρα» στη Νεάπολη.

Ο ΠΑΟΚ χτίζει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και αυτή τη στιγμή δεν δείχνει ικανός να ανατρέψει την κατάσταση και να κάνει μία «αντεπίθεση».

Για να βρει κάποιος την τελευταία του νίκη, χρειάζεται να πάει ακριβώς έναν μήνα πίσω! Ήταν 6 Νοέμβρη, όταν ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει με 3-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Από τότε το απόλυτο… χάος! Έχουν ακολουθήσει πέντε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς! Και μάλιστα, πρόκειται για την 4η χειρότερη συγκομιδή του πρωταθλήματος, καθώς σε αυτό το διάστημα είναι 4ος από το τέλος!

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κάνει «πάρτι», έχει το 7×7 και έχει «μαζέψει» εύκολα 21 βαθμούς, έχοντας περάσει και από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να επικρατήσουν και στην Κρήτη του ΟΦΗ, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, βγάζοντας και πάλι το τρομερό μέταλλο νικητή που έχουν χτίσει με τον Πέδρο Μαρτίνς!

Αναλυτικά η βαθμολογία των τελευταίων επτά αγωνιστικών:

Ολυμπιακός 21 βαθμούς
ΆΕΚ 16 βαθμούς
Άρης 15 βαθμούς
ΟΦΗ 14 βαθμούς
Αστέρας Τρίπολης 11 βαθμούς
Παναθηναϊκός 10 βαθμούς
Λαμία 9 βαθμούς
Ιωνικός 8 βαθμούς
ΠΑΣ 8 βαθμούς
Ατρόμητος 7 βαθμούς
ΠΑΟΚ 7 βαθμούς
Παναιτωλικός 6 βαθμούς
Απόλλωνας 5 βαθμούς
Βόλος 2 βαθμούς

Ο πρωταθλητής των τελευταίων δύο πρωταθλημάτων δείχνει μέχρι στιγμής πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, καθώς βρίσκει γκολ από όλες του τις γραμμές, έχοντας κάνει και ανατροπές.

Οι ερυθρόλευκοι και ο Μαρτίνς κάνουν ό,τι ονειρευόντουσαν ο Σαββίδης και ο Λουτσέσκου στην αρχή της σεζόν, έχοντας ήδη χτίσει μία διαφορά που μοιάζει αδύνατη να καλυφθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ