Ποιος είναι ο Σαλάμ Ζιντού που η Equipe στέλνει στην ΑΕΚ

Ποιος είναι ο Σαλάμ Ζιντού που η Equipe στέλνει στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με ένα γαλλικό δημοσίευμα της εφημερίδας «L’ Equipe» η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου μεσεπιθετικού της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της έγκυρης Γαλλικής εφημερίδας «Equipe» έχει αναπτυχθεί ένα μεταγραφικό σενάριο που συνδέει την ΑΕΚ με τον Σαλάμ Ζιντού, ο οποίος αγωνίζεται στην Μονακό.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από το Μάλι, αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Μονακό ενώ είναι και διεθνής με την U23 της χώρας του. Είχε αποκτηθεί από την Μονακό το 2018, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, αλλά αποκτήθηκε για λογαριασμό της β’ ομάδας της Μονακό.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ζιντού φαίνεται πως έχει μπει και η Μαγιόρκα. Το συμβόλαιο του μεσοεπιθετικού από το Μάλι λήγει το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα του κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον Σαλάμ Ζιντού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει από την δεύτερη ομάδα της Μονακό τον προσεχή Γενάρη με σκοπό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ