Γιατί είναι κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για τον Παναθηναϊκό…

Γιατί είναι κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο για τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την ΑΕΚ μπαίνει σε δυο βδομάδες κομβικές όπου ψάχνει το απόλυτο σε νίκες για να μην μπει σε μπελάδες.

O Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και έχασε έδαφος στη μάχη για την πρώτη τετράδα, σε ένα ματς που οι πράσινοι ήταν αρκετά καλοί και μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το ματς.

Το τριφύλλι παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε και τώρα μπαίνει σε ένα πολύ σημαντικό δεκαπενθήμερο για να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά κυρίως για να μην μπει σε μεγαλύτερους μπελάδες.

Οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι για νίκες στις επόμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από αυτή με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο το ερχόμενο Σάββατο, ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη 15/12 και το εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 19 του μήνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνουν 4 πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε Superleague και Κύπελλο και ψάχνουν το απόλυτο, ειδικά στο πρωτάθλημα, αφού στη ρεβάνς με τον Βόλο, προκρίνονται και με ισοπαλία, μετά το 2-1 του πρώτου ματς στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι αρχίζουν από σήμερα την προετοιμασία τους, μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χουάνκαρ και τις επόμενες ημέρες θα φανούν τα πλάνα του Σέρβου τόσο για την αντικατάσταση του Ισπανού, όσο και για την υπόλοιπη ενδεκάδα. Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για το τρίποντο, ενώ είναι σημαντικό πως αν κάνει το 3×3 στα ματς του πρωταθλήματος θα πατήσει γερά στην τετράδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ