Άρης – Το δίλημμα στα χαφ ενόψει Ολυμπιακού

Άρης – Το δίλημμα στα χαφ ενόψει Ολυμπιακού

Η επιστροφή του Εντιαγέ θα φέρει αλλαγές στην μεσαία γραμμή των κιτρίνομαυρων ενώ ο Μάντζιος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Εντιαγέ εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Ο Σενεγαλέζος μέσος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, όμως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι αυτός που θα μείνει στον πάγκο.
Αν δηλαδή, πάρει τη θέση ενός εκ των Σάσα ή Τζέγκο στα αμυντικά χαφ, ή αν θα αντικαταστήσει τον Μπερτόλιο και αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου.
.
Ακόμα, ο προπονητής του Άρη περιμένει να διαπιστώσει και στην σημερινή προπόνηση την κατάσταση της υγείας των Κουέστα και Σούντγκρεν, προκειμένου να ξέρει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αμφότεροι ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς δεν είχαν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ