Ιωνικός – Συνέχισε με ατομικό ο Τουράμ

Ιωνικός – Συνέχισε με ατομικό ο Τουράμ

Ο Ιωνικός ανεβάζει στροφές εν όψει του ερχόμενου παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό (11/12), με τον Ροτζέριο Τουράμ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Ιωνικός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο (11/12) αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Ροτζέριο Τουράμ ακολουθεί για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού.

Το πρόγραμμα, περιελάμβανε δουλειά στην επιθετική τακτική, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού. Ο Ροτζέριο Τουράμ, συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα ακολουθώντας και θεραπεία.

Η προετοιμασία της ομάδας μας, για τον σαββατιάτικο (11/12) αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (σέντρα στις 19:30), θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (10/12). Ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Γιάννης Τσιριγώτης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο Restaurant Wish».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ