Άρης – Προτεραιότητα στον φορ

Άρης – Προτεραιότητα στον φορ

Η νέα παράταση του CAS στην απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι άνοιξε τον δρόμο για την ενίσχυση του Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής να βρίσκεται στη κορυφή της λίστας.

Η επίσημη ενημέρωση του CAS , για την νέα παράταση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στην εκδίκαση της υπόθεσης Ντουρμισάι και του μεταγραφικού BAN, μπορεί να μην έδωσε τέλος στην αγωνία των ανθρώπων του Άρη, ουσιαστικά, όμως, τους «έλυσε» τα χέρια σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδα τους.

Προτεραιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι έχει η απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς, ο Καμαρά θα λείψει για έναν μήνα, περίπου, τον Ιανουαρίο, καθώς θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας, που θα πάρει μέρος στο Κόπα Άφρικα. Ο Λόπεθ δεν μπορεί να αγωνιστεί για 90 λεπτά, ο Μάνος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος φορ, ενώ στη θέση μπορεί να αγωνιστεί, βέβαια και ο Μανσίνι.

Αυτό, βέβαια, που ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι του Άρη, είναι ότι πριν να προχωρήσουν σε νέες μεταγραφές, θέλουν πρώτα να ολοκληρώσουν τις κινήσεις για την «ελάφρυνση» του ρόστερ από παίκτες που δεν φαίνεται να υπολογίζονται, όπως είναι για παράδειγμα ο Χαϊροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ