Σβαμπ – «Δεν πρέπει να κλαίμε και να κρυβόμαστε, θα σταθούμε όρθιοι» (vid)

Σβαμπ – «Δεν πρέπει να κλαίμε και να κρυβόμαστε, θα σταθούμε όρθιοι» (vid)

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για τη νίκη επί της Λίνκολν, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως θα σταθεί και πάλι όρθιος ο Δικέφαλος.

O Στέφαν Σβαμπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Λίνκολν και την πρόκριση του ΠΑΟΚ, αλλά και στα πολλά προβλήματα που έχει ο Δικέφαλος του βορρά τις τελευταίες εβδομάδες. Ο μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι «δεν πρέπει να κλαίμε και να κρυβόμαστε, αλλά να σταθούμε όρθιοι», σχετικά με την κρίση που περνάει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV ο Στέφαν Σβαμπ:

«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση μετά την διακοπή των Εθνικών. Επιστρέψαμε με τρεις ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι δυνατόν για εμάς, για όλο το σύλλογο. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση και σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε το πρώτο βήμα. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Εμείς καταφέραμε να πετύχουμε τον ελάχιστο στόχο μας και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Ηττηθήκαμε μόνο από την Κοπεγχάγη εντός έδρας κι είμαστε εντός στόχων στη διοργάνωση. Τώρα πρέπει να κάνουμε αποκατάσταση, να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή, ώστε να ανατρέψουμε και εκεί την κατάσταση. Σήμερα (χθες) ήταν σημαντικό γιατί μας έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση».

Ενόψει της συνέχειας, ανέφερε: «Είναι μια άσχημη κατάσταση. Πρέπει να την αποδεχθούμε και να την αλλάξουμε. Δεν πρέπει να κλαίμε, δεν πρέπει να κρυβόμαστε, πρέπει να σταθούμε όρθιοι σαν άνδρες, να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από όσα δείχνουν τα αποτελέσματα. Πρέπει να πιέσουμε με ό,τι έχουμε. Να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να παλέψουμε και αυτός είναι ο στόχος μας για τα επόμενα παιχνίδια μέχρι την διακοπή των εορτών. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα κερδίζοντας παιχνίδια και να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο. Θα πιέσουμε τους εαυτούς μας μέχρι την διακοπή για να το πετύχουμε».

Όσο για την κλήρωση της Δευτέρας; «Για να είμαι ειλικρινής δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για την κλήρωση, καθώς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Όποιος και να έρθει θα το αποδεχθούμε κι ελπίζω να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση όταν παίξουμε τον επόμενο γύρο στο Conference. Τώρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να πιέσουμε και θα αντιμετωπίσουμε όποιον έρθει όταν έρθει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ