«Τελειώνει η ποδοσφαιρική καριέρα του Καγκάβα»

«Τελειώνει η ποδοσφαιρική καριέρα του Καγκάβα»

Σύμφωνα με ένα γερμανικό δημοσίευμα ο Σίντζι Καγκάβα βρίσκεται κοντά στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, λόγω της μη χρησιμοποίησης του στον ΠΑΟΚ.

Θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο ο Σίντζι Καγκάβα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, το οποίο αναπαράγεται από ιαπωνική ιστοσελίδα.

Ο έμπειρος μέσος, βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο των μεσών της πατρίδας του, που παρακολουθούν με αγωνία την αγωνιστική του πορεία.

Στην ιαπωνική ιστοσελίδα «tokyo-sports», βρίσκεται ένα δημοσίευμα με τίτλο: «Η καριέρα του μέσου Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος οδηγείται από τον ΠΑΟΚ στην έξοδο, πρόκειται να τελειώσει».

To συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως: «Ο πρώην μέσος της Εθνικής Ιαπωνίας Σίντζι Καγκάβα, που έχει «σκοτωθεί» στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, επισημαίνεται από το γερμανικό μέσο «Der Westen» ότι «πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του».

Ο Σίντζι Καγκάβα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά έχει παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν, και στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία θεωρούν, ότι ο Καγκάβα βρίσκεται στη μόνιμη μαύρη λίστα του Λουτσέσκου και η ποδοσφαιρική του καριέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ