Ολυμπιακός – Τα «έχωσε» ο Μαρτίνς – «Απαράδεκτη εικόνα, είμαστε όλοι υπεύθυνοι»

Ολυμπιακός – Τα «έχωσε» ο Μαρτίνς – «Απαράδεκτη εικόνα, είμαστε όλοι υπεύθυνοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα στους παίκτες, ζήτησε να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά αυτή η νοοτροπία και απαίτησε νίκη με τον Αρη.

Η ενόχληση του Πέδρο Μαρτίνς για την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αντβερπ εξωτερικεύτηκε. Ο ίδιος μίλησε δημόσια για το «χειρότερο παιχνίδι» της ομάδας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και φρόντισε να μεταφέρει τις απόψεις του και κατ’ ιδίαν στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο Βέλγιο χθες το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα, το απόγευμα. Πριν την έναρξη του προγράμματος προπόνησης, λοιπόν, ο Μαρτίνς φρόντισε να μεταφέρει στους παίκτες του τη γενική εικόνα της κουβέντας που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους. Καθιστώντας σαφές ότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση με του Βελγίου.

«Μπορούμε να χάσουμε ή να νικήσουμε ένα παιχνίδι. Αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα ως ομάδα. Ηταν απαράδεκτο και δεν μπορεί να επαναληφθεί. Η εικόνα μας ήταν κάκιστη και για αυτό είμαστε όλοι υπεύθυνοι», ανέφερε αρχικά ο Μαρτίνς. Μεταφέροντας την άποψή του, χωρίς περιστροφές και χωρίς να στρογγυλεύει τις γωνίες.

Συνεχίζοντας την ομιλία του, μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε σε όλους ότι από εδώ και πέρα, δεν μπορεί κανείς να θεωρεί τίποτε δεδομένο, ενώ παράλληλα έκρουσε σε όλους τον κώδωνα του κινδύνου πως «…πρέπει να αλλάξουμε άμεσα εικόνα. Πάμε με συγκέντρωση στο παιχνίδι με Αρη, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία».

Αξίζει, να αναφέρουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελλάδα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να γυρίζει με το τσάρτερ. Σήμερα οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Αρη, με τον Μαρτίνς να θεωρεί την αναμέτρηση με τους Κίτρινους ως την πιο κρίσιμη και σημαντική, έως το τέλος του 2021. Ως τον αγώνα με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ