Ο Σκόκο ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση (pics & vids)

Ο Σκόκο ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση (pics & vids)

Ο Νάτσο Σκόκο ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών.

Το βράδυ της Κυριακής (12/12) ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, ανακοίνωσε με μία ανάρτηση του στα social media την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Μάλιστα, η ημερομηνία που επέλεξε μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς στις 12 Δεκεμβρίου 2004 είχε πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Υπενθυμίζεται πως το 2008 ο Σκόκο μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης, με της οποίας τη φανέλα αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2008 – 2011). Με τα «κιτρινόμαυρα» ο… υδραυλικός όπως ήταν το παρατσούκλι του, κατέγραψε 120 συμμετοχές και πέτυχε 33 γκολ, ενώ παράλληλα είχε μοιράσει και 29 ασίστ.

«Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στη Νιούελς. Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Για να πάρω αυτή την απόφαση, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. Θέλω να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Δεν μπόρεσα να αποσυρθώ όπως θα ήθελα και να αποχαιρετήσω το κόσμο στο γήπεδο, αλλά το ποδόσφαιρο μου έδωσε πολλά

Είναι ένα μείγμα αισθήσεων, με κάνει να θέλω να γελάω και να κλαίω, αλλά είμαι χαρούμενος και πεπεισμένος για αυτό που θα κάνω. Είναι καιρός να δώσω χρόνο στην οικογένεια και στα παιδιά μου, να ζήσω αυτό που ακολουθεί, που δεν ξέρει κανείς τι είναι πραγματικά. Ένα νέο στάδιο της ζωής μου ξεκινά, θα μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, όλους τους προπονητές και το προπονητικό επιτελείο, όλους τους αρχηγούς και τους συλλόγους. Πραγματικά, οι πιο όμορφες στιγμές πέρασαν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Εζησα τα πάντα εδώ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γιατί μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Νιούελς. Το κουβαλάω στην καρδιά μου.

Δεν μπορούσα να πω αντίο στον κόσμο στο γήπεδο, θα το ήθελα αλλά δεν τα κατάφερα. Φεύγω χαρούμενος και ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην καριέρα μου. Μέχρι την επόμενη φορά. Ένα νέο στάδιο στη ζωή μου ξεκινά. Θα μεταφέρω όλα όσα έμαθα στα παιδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργνεντινός άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ